O tânără răpită din parcarea unui Mall a fost salvată de polițiștii nemțeni!

Polițiștii nemțeni au reușit să depisteze și să oprească un autoturism în care se afla o tânără din județul Iași, răpită de fostul iubit din parcarea unui Mall și introdusă cu forța în mașină.

În timp ce se afla la cumpărături la Complexul ”Era” din municipiul Iași, o tânără a fost așteptată la ieșire de către fostul iubit, care a agresat-o de față cu toată lumea și a băgat-o cu forța în autoturism, după care a demarat în trombă. Evenimentul a avut loc duminică, 6 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Persoanele care au fost martore la eveniment au sunat la 112, la scurt timp, la fața locului venind un echipaj de poliție. După ce au verificat pe camerele de supraveghere întreaga scenă, au pornit în căutarea agresorului.

Norocul a făcut ca polițiștii din municipiul Roman să-l depisteze în trafic și să-l imobilizeze. Conform unor surse judiciare, bărbatul voia să o ducă pe aceasta în județul Bacău, unde locuiește el.

Autoturismul, marca Mercedes E-class 350, înmatriculat în Anglia, de culoare gri, căutat de polițiști, a fost identificat în municipiul Roman. Tânăra a fost salvată, iar răpitorul a fost reținut pentru 24 de ore.

„Pe data de 6 martie 2022, am fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost luată forțat cu un autoturism, din municipiul Iași. Polițiștii au demarat de îndată verificările, iar autoturismul în cauză a fost găsit în județul Neamț.

Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că o femeie de 27 de ani ar fi fost luată forțat cu o mașină de către fostul ei concubin, în vârstă de 27 de ani. Pe baza probatoriului administrat în cauză, tânărul bănuit de lipsire de libertate în mod ilegal a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Cercetările sunt continuate”, au precizat ieri reprezentanții IPJ Iași pentru BZI.ro.

PUBLICITATE