O tânără din Piatra-Neamț a decis să investească în orașul natal cu un brand 100% nemțean – Pickaboo

O tânără din Piatra-Neamț a decis să investească în orașul natal într-un magazin de jucării și să concureze cu Noriel, Bebe Ardealul și chiar cu prețurile mici ale celor de la Carrefour.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Iuiana are 28 de ani, este din Piatra-Neamț și se află printre puținii investitori locali din mall-ul Shopping City.

O afacere care să satisfacă nevoia părinților de a le cumpăra celor mici lucrurile de care au nevoie și care le asigură dezvoltarea armonioasă și permanentă, poate fi una cu mari șanse de succes. Astfel, odată cu inaugurarea noului mall, Shopping City Piatra-Neamț, Iuliana și-a deschis magazinul de jucării pentru copii – Pickaboo.

Magazinul oferă o gamă variată de produse de cea mai înaltă calitate ce se încadrează perfect în cerințele și tendințele actuale. Aici puteți găsi produse „de la A la Z” pentru bebeluși, iar pentru copii sunt disponibile hainuțe, articole sportive și jucării.

S-a dorit a se investi în orașul natal al administratorului, de aceea Pickaboo este un brand 100% nemțean.

„Pickaboo a fost deschis în 2016 din dorința de a oferi copiilor și de a ajuta părinții în găsirea celor mai noi jucării, celor mai bune accesorii pentru bebeluși (scutece, prosoape 100% bumbac, accesorii de hrănire BPA free) și a hainuțelor de calitate superioară.” – ne-a declarat Iuliana

În magazin găsiți, pe lângă brand-urile cunoscute Disney, Hasbro, Clementoni, Lego, și foarte multe jucării și jocuri educative, jocuri de creație, matematice, lingvistice și de logică, jocuri de societate și cărți pentru toate vârstele.

Pickaboo menține raportul calitate-preț și vine mereu cu oferte și reduceri.

În perioada urmatoare puteți achizitiona orice ghiozdan de la Pickaboo și primiți cadou un set de creioane colorate și un orar. În întâmpinarea părinților cu bebeluși Pickaboo vine cu reducere de 5% la brandul Vtech, jucării interactive cu ajutorul cărora să își dezvolte abilitățile motorii, să învețe cuvinte noi în limba română, povești și poezii pentru copii de la 0 la 36 de luni.

Pentru părinții ce doresc brand-uri mai cunoscute de cărucioare (ex: Inglesina, Hauck, ABC-Design etc) Pickaboo aduce la comandă orice model dorit.

În curând, cu Pickaboo, cumpărăturile pentru copii vor fi la un click distanță, cu livrare în 24-48 ore, pe site-ul pickaboo.ro

PUBLICITATE