O tânără din Piatra Neamț acosta bărbați pentru a-i tâlhări


Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au documentat două cazuri de tâlhărie săvârșite de persoane necunoscute pe raza municipiului, în luna aprilie a acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, în urma informațiilor obținute, în ziua de 17.05.2016 a fost organizată o acțiune în sistem integrat cu structura de ordine publică și polițiștii locali, ocazie cu care pe str. Gheorghe Asachi au fost depistate două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, respectiv un bărbat de 22 de ani, din Buhuși și o tânără de 20 de ani din Piatra Neamț.

Acestea sunt cercetate pentru faptul că în data de 29.04.2016 au acostat, sub pretextul de a întreține relații sexuale, un bărbat de 33 de ani în zona autogării din Piatra Neamt, pe care l-au lovit și l-au deposedat de mai multe bunuri.
Totodată, s-a mai stabilit că în data de 11.04.2016, prin același mod de operare au lovit un alt bărbat de 32 de ani, din Ilfov, pe care l-au deposedat de suma de 210 lei.

În urma depistării, cele două persoane au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie, iar astăzi urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria P. Neamt cu propunere de arestare preventivă.
Pentru probarea activității infracționale polițiștii nemțeni au colaborat cu lucrătorii Poliției orașului Buhuși.

PUBLICITATE