O tânără din Piatra Neamț a mințit că a produs un accident și este cercetată pentru fals în declarații

În ziua de 21.12.2015, în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați despre faptul că pe DJ 159 C, în localitatea Cândești a avut loc un accident rutier soldat cu victime.
La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a identificat autoturismul marca VW Golf ce se afla în afara părții carosabile avariat în urma impactului cu un podeț de beton și un stâlp EON. La locul evenimentului nu au fost găsiți ocupanții autovehiculului implicat în eveniment, iar pe parcursul cercetărilor la Postul de Poliție Cândești s-a prezentat o tânără de 30 de ani din mun. Piatra Neamt care a declarat în scris că ea a condus autoturismul în momentul producerii accidentului.
În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că autoturismul a fost condus în momentul producerii accidentului de către un tânăr de 25 de ani, din Rediu, care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Totodată a reieșit că în autoturism se mai aflau doi tineri din localitatea Cândești, unul dintre aceștia fiind rănit. În momentul depistării conducătorului auto, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de politie. De asemenea tânăra de 30 de ani este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de fals în declarații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
PUBLICITATE