O tânără din Piatra-Neamț a făcut istorie în competiția ”PCA British Finals” (FOTO)

Elena Delia este o tânără din Piatra-Neamț care a făcut istorie în Marea Britanie prin participarea în finala ”PCA British Finals”. PCA (Physical Culture Association) este una din cele mai mari organizații de Bodybuilding&Fitness din Marea Britanie.

Concursul a avut loc târziu în noapte, iar pietreanca a obținut un onorabil loc 5, ceea ce o califică automat în competiția ”PCA Universe” ce va avea loc pe 14 noiembrie în Town Hall Victoria Square, Birmingham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Așa arată astăzi Elena Delia, după 8 luni de muncă. Transformarea este fantastică iar fotografiile vorbesc de la sine!

Sunt atât de mândră de mine și de ceea ce am realizat cu toată puterea și determinarea mea! Am petrecut 5 zile pe săptămână în sala de gimnastică. Mi-am dorit atât de mult și sunt atât de fericită încât îmi găsesc scopul și cea mai bună terapie.

Este o muncă grea și nu se face singură. Datorez asta și antrenorului meu care a lucrat alături de mine și a făcut acest lucru posibil. Sunt foarte încrezătoare și pot spune că de aici înainte nimic nu este imposibil pentru mine. Crede în tine și poți face tot ce îți dorești. Continuați, indiferent de ce.

Cu câteva ore înaintea de PCA British Finals, Elena Delia a declarat:

Am atât de multe gânduri și sentimente încât nu știu cu ce sa încep. Pot spune ca toate antrenamentele, toată mâncarea cântărită și toate sentimentele pe care le-am trăit sunt unice și m-am bucurat de ele din toată inima.

Nu se oprește totul aici dar acum este vorba de ce am realizat in aceste 8 luni și cât de mult iubesc că am găsit pasiunea de care aveam nevoie sa evoluez și să lucrez cu mine însămi.

Mulțumesc în primul rând iubitului meu Acsell că a fost și este alături de mine. Apreciez enorm cum am evoluat în relație și că am ajuns sa fim o echipa în tot ce facem.

Sunt extrem de mândră de tine de noi și că am ajuns sa participăm împreuna la Finala Angliei. Promisiunea si visul meu au devenit realitate.

Am spus și o să repet faptul că datorită pasiunii tale am ajuns să fac mai mult și să nu mai fiu amatoare de sală cum eram. Nu a fost ușor să fim pe pregătire amândoi dar împreuna am făcut în așa fel sa fie bine.

(Ca să înțelegeți in pic mai bine ce însemna un cuplu care face sport și pentru care nu cunosc o să spun că nu vă puteți imagina câtă răbdare, înțelegere, suport moral, ajutor în bucătarie și tot ce însemna viața de zi cu zi trebuie să poți face asta. Doar noi știm de câte ori au existat momente grele dar totuși la finalul zilei ne-am pus în pat, luat în brațe și împărtășit cât de importanți suntem unul pentru celălalt).

Mult succes sufleul meu. Suntem doi campioni orice ar fi. Cum am mai spus mulțumesc mamicilor mele pentru toată susținerea primită. Însemna enorm de mult pentru mine.

Big man Giuliano Mateas (antrenorul meu, prieten) mulțumesc de răbdarea avută și tot ajutorul primit să ajung astăzi aici.

Mulțumesc tuturor pentru toată susținerea și aprecierile primite. Însemna foarte mult pentru mine și mă ajută foarte mult în ce fac.

Acestea fiind spuse vă transmit mulți pupici și aștept să trăiesc aceasta zi la maxim.”

PUBLICITATE