O tânără din Neamț, protagonista canalelor de știri din Italia. Se presupune că ar fi Denise Pipitone o fetiță dispărută de 17 ani (VIDEO)

O tânără din județul Neamț a devenit, în aceste zile, protagonista canalelor de știri din Italia după ce s-a presupus că ar fi Denise Pipitone, o fată dispărută de 17 ani.

Asemănarea Denisei Grigoriu (în vârstă de 19 ani, născută în orașul Bicaz, județul Neamț și rezidentă la Scalea, în provincia Cosenza) cu Denise Pipitone (o fetiță dispărută pe 1 septembrie 2004 din Mazara del Vallo, Sicilia) a dat tonul unei noi anchete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O coafeză din Scalea le-a trimis un mesaj polițiștilor în care a povestit cât de tare seamănă tânăra cu Denise Pipitone, dar și că datele româncei ar coincide cu cele ale fetiței dispărute.

De aici, Parchetul din Marsala le-a cerut carabinierilor să facă primele cercetări.

Nu sunt eu Denise. Am o cicatrice cum avea și fetița, dar asta nu înseamnă că eu sunt Denise. Dacă nu mă cred sau nu au încredere în documentele mele, sunt dispusă să fac și testul ADN dacă e cazul. Dar aș dori să mă creadă înainte.”, a declarat tânăra jurnaliștilor italieni.

Aceasta susține că s-a născut pe 4 mai 2002, în Bicaz, iar tatăl ei e decedat.

Totodată aceasta susține că este doar o coincidență de nume cu fata dispărută.

Cel mai tare îmi pare rău pentru mama fetei dispărute pentru că mi se pare îngrozitor să dai speranțe unei persoane care-și caută cu disperare fiica. Dacă aș fi fost eu m-aș fi dus cu brațele deschise să-mi îmbrățișez mama.” – a mai spus Denisa

Tânăra susține că locuiește în Italia din 2009 și a prezentat reporterilor și o fotografie cu certificatul său de naștere și certificatul de deces al tatălui: „Uitați, acesta este certificatul meu de naștere care demonstrează că sunt născută în România.

Video AICI

Denise Pipitone a dispărut la 1 septembrie 2004 în Mazara del Vallo În timp ce se juca pe stradă cu verişorii ei, lângă casa bunicii şi a mătuşii materne.

A fost văzută pentru ultima dată la ora 11:45 de către o mătuşă, în timp ce se juca pe trotuar.

Alarma a fost dată în aceeaşi zi.

PUBLICITATE