O tânără din Neamț a primit Golden Buzz la Românii au Talent

O tânără din județul Neamț s-a calificat direct în semifinalele emisiunii Românii au Talent după ce a primit Golden Buzz.

Bianca Mihalcea are 16 ani și este din Târgu-Neamț.

Concurenta a obținut al cincilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2022, după ce Andi Moisescu a apăsat butonul auriu.

„Mă numesc Bianca Mihalcea, am 16 ani și vin din Târgu Neamț. Eu dansez, pentru mine este mai mult decât un talent, este parte din viața mea și din povestea mea. 

Am învățat să dansez cu ajutorul tatălui meu, când eram copil, după care am continuat singură, deoarece el a decedat când aveam 11 ani. Și mama și tata au fost dansatori într-un ansamblu de dansuri populare, însă tata era pasionat și de ceea ce o să vă arăt eu. 

Amândoi au luptat ca să îmi ofere ceea ce aveam nevoie și s-au sacrificat pe ei pentru mine. Înainte de a mă naște eu li s-a oferit un post de dansatori într-un ansamblu profesionist, dar nu au vrut să accepte postul pentru că au vrut să facă un copil”, a povestit Bianca.

Bianca Mihalcea a participat la Românii au Talent, sezonul 12, cu un număr impresionant de dans, ispirat din suferință, dar și din pasiunea pentru meseria pe care a avut-o și tatăl său, care a decedat.

Tata a fost modelul meu în viață, a fost extraordinar pentru că mereu sărea în ajutorul oricui, nicioodată nu spunea nu când i se cerea ajutorul. A fost bolnav, am descoperit foarte târziu că este bolnav, deja era avansată boala și după două luni a decedat.

A fost o pierdere foarte grea, anii au fost foarte grei după. Mulți ani am trăit cu regretul și nu înțelegeam și eram supărată pe Dumnezeu că mi l-a luat și că n-am putut să trăiesc mai multe clipe împreună cu el.

În momentul în care am trăit această traumă, dansul m-a salvat deoarece mi-am transpus acea durere în asta. De fiecare dată când dansez îl simt lângă mine și că îmi ghidează fiecare pas”, a mai spus Bianca Mihalcea.

Prestația Biancăi a fost aplaudată, în picioare, de toată sala.

Am uitat pentru câteva secunde că sunt la un concurs în care sunt în juriu. Timp de câteva secunde m-am simțit ca la un spectacol, e prima dată când mi se întâmplă în emisiune chestia asta”, a spus Dragoș Bucur.

Andi Moisescu a fost cucerit de dansul Biancăi Mihalcea și a apăsat butonul auriu la Românii au Talent, sezonul 12.

Absolut superb, Bianca! Nu mi-aș fi imaginat niciodată că din popping și breaking se poate obține atâta emoție.

Reprezentația ta de astăzi este extrem de încărcată de emoție, iar asta nu arată decât că tu ești un dansator desăvârșit. (…) A venit momentul decisiv al votului și o să-l rezolv eu rapid”, a spus Andi Moisescu, înainte de a apăsa pe Golden Buzz.

PUBLICITATE