O tamponare s-a transformat într-un accident rutier cu victimă

O tamponare s-a transformat într-un accident rutier cu victimă după ce un pasager s-a prezentat la spital la mai bine de două ore de la incident.

În seara de 15 martie, în jurul orei 22:00, un polițiștii nemțeni au fost solicitați după ce un minor, în vârstă de 17 ani, s-a prezentat la spital, declarând că a fost implicat într-un accident rutier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în jurul orei 19:30, în timp ce un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Păstrăveni, conducea un autoturim, din direcția Girov către Tupilați, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sensul opus.” – a transmis Poliția Neamț

Cei doi conducători auto s-au prezentat la Secția de Poliție Rurală Ștefan cel Mare, pentru soluționarea amiabilă a evenimentului rutier.

Testările alcoolscopice efectuate asupra conducătorilor auto au indicat că nu au consumat alcool la momentul accidentului.

Cu toate acestea, minorul de 17 ani, pasager în autoturismul condus de tânărul de 18 ani, a început să manifeste o stare de rău ulterior, motiv pentru care s-a prezentat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Astfel, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE