O stradă din Piatra-Neamț, închisă pentru lucrări de cuplare a magistralei

Strada Durăului din Piatra-Neamț va fi închisă pentru lucrări de cuplare a magistralei de apă, de luni, 8 iulie, ora 12.00, până marți, 9 iulie, ora 20.00. Alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în numeroase zone din municipiu și comunele învecinate.

De luni, 8 iulie, ora 12.00, până marți, 9 iulie, ora 20.00, strada Durăului va fi închisă circulației rutiere, anunță Primăria Piatra-Neamț.

Restricția temporară de circulație pe această arteră centrală a orașului vine ca urmare a solicitării formulate de SC Moldocor SA, societate care va executa în această perioadă lucrările de cuplare a magistralei de apă în nodul 5, de la intersecția străzii Durăului cu Bulevardul Decebal. 

Această operațiune va presupune și întreruperea terporară a alimentării cu apă potabilă, anunțată de Apa Serv pentru intervalul 9 iulie, ora 04.00 – 10 iulie, ora 02.00.

De această măsură vor fi afectați utilizatorii din Municipiul Piatra-Neamț, domiciliați pe străzile: Petru Movilă (DN15 – de la intersecție cu strada Profesorilor din comuna Al. cel Bun, până la intrarea în Piatra Neamț), Burebista, Titu Maiorescu, Piața Petrodava, Mihail Sadoveanu, Durăului, Bulevardul Decebal (de la intersecție cu strada Durăului, până la Gostat Precista), Independenței, Bulevardul Mihai Eminescu, Petru Rareș, Piața Ștefan cel Mare, Cuza Vodă, Aleea Migdalelor, Piața Mihail Kogălniceanu, Cuejdi, Rodnei, Costache Negri, Bulevardul Dacia (de la Pod Spital, până la Apele Române). Nu va fi afectat Spitalul Județean Neamț și nici cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța. De asemenea, vor fi afectați de întreruperea temporară a apei satele Viișoara și Bistrița din Comuna Alexandru cel Bun, comunele Gârcina, Girov și Dochia.

Compania județeană APA SERV a menționat că furnizarea apei cu presiune optimă pentru toate zonele afectate se va realiza de pe 12 iulie.

PUBLICITATE