O stradă din municipiul Piatra-Neamț va purta numele Draga Olteanu Matei

O stradă din municipiul Piatra-Neamț va purta numele Draga Olteanu Matei.

În urmă cu un an a trecut la cele veșnice îndrăgita noastră actriță, Draga Olteanu Matei. (vezi articolul AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ieri, mai mulți prieteni și foști colegi de scenă au comemorat-o pe îndrăgita actriță la Piatra Neamţ, orașul în care și-a petrecut ultimii ani din viață. (vezi articol AICI)

Primăria Piatra-Neamț anunță că o stradă din Piatra-Neamț, în apropierea Lacului Bâtca Doamnei, aproape de locul unde și-a petrecut ultimii ani din viață Draga Olteanu-Matei, va purta numele marii artiste.

„Acum avem obligația să o cinstim pentru întreaga sa activitate artistică și pentru proiectele dedicate publicului din Piatra Neamț.

Cu un palmares greu de egalat (a jucat în 90 de filme, în peste 50 de piese de teatru și 100 de roluri TV de-a lungul unei cariere de 55 de ani), Draga Olteanu Matei a fost îndrăgostită de Piatra-Neamț, unde a avut de-a lungul carierei apariții memorabile în producțiile de teatru și divertisment pe scena teatrului Tineretului și a Casei de Cultură. Tot aici, marea actriță s-a retras definitiv din 2007, după pensionare, continuând să se implice în proiectele culturale și în trupa de actori amatori “Teatrul Vostru”.

Astfel, pentru a-i păstra vie amintirea, o stradă din apropierea Lacului Batca Doamnei, aproape de locul unde și-a petrecut ultimii ani din viață, îi va purta numele.” – a scris primarul municipiului Piatra-Neamț pe Facebook.

PUBLICITATE