O seară de jazz de neuitat la Festivalul „Vacanțe Muzicale” din Piatra-Neamț (VIDEO)

Cea de-a doua seară a Festivalului Internațional „Vacanțe Muzicale” a adus o atmosferă vibrantă în inima orașului Piatra-Neamț, cu un concert memorabil susținut de Berti Barbera și Big Bandul Radio, sub dirijarea talentatei Simona Strungaru.

Începând cu ora 21:00, publicul s-a bucurat de o seară de jazz autentic, unde energia și pasiunea au fost la cote maxime.

Programul a inclus o selecție de piese diverse, interpretate magistral, precum: „Heavy Juice”, „Let The Good Times Roll”, „Americano”, „I’m Just A Lucky So And So”, „The Dirty Boogie”, „When It Rains It Pours”, „This Cat Is On The Hot Tin Roof”, „Superstition”, „What Is Hip”, „Night And Day”, „Sway”, „Fever”, „Uptown Funk” și „That’s Life”.

Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț organizează această săptămână a XLIX-a ediție a Festivalului „Vacanțe Muzicale”, aducând pe scenă artiști de renume și oferind publicului spectacole de înaltă calitate.

Fiecare seară a festivalului este gândită pentru a oferi o experiență unică, menită să încânte sufletele și să inspire inimile participanților.

Festivalul „Vacanțe Muzicale” promite să transforme serile nemțenilor și ale turiștilor într-o sărbătoare a muzicii, cu un program diversificat care include stiluri muzicale variate, de la clasic la jazz și pop.

Până pe 13 iulie, scena festivalului va găzdui artiști și formații celebre, oferind publicului o diversitate de stiluri muzicale și momente de neuitat.

PUBLICITATE