O nouă fabrică a fost inaugurată în Neamț (FOTO)

Astăzi, 23 noiembrie, în prezența oficialităților locale și județene, a avut loc inaugurarea oficială a unității de producție AMF Bruns Romania, de la Roman, județul Neamț.

„Suntem bucuroși să inaugurăm fabrica de la Roman a grupului german AMF BRUNS. Alături de toți colaboratorii noștri, am ajuns astăzi în acest moment de sărbătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După cum am anunțat, AMF BRUNS a ales orașul Roman după ce a prospectat alte țări și chiar alte orașe din România. Municipiul Roman a rămas favorit datorită trecutului său industrial – metalurgic, datorită poziționării geografice și nu in ultimul rând datorita autorităților care au arătat o deschidere deosebita fata de acest proiect.”a precizat, după tăierea panglicii de inaugurare, directorul general AMF Bruns România Nicolae Slavnea. – notează romanulfinanciar.ro

Realizarea unității de producție AMF Bruns de la Roman a început în luna aprilie, anul curent. Valoarea investiției este de 7 milioane de Euro. Ajutorul de stat acordat pentru finalizarea investiției reprezintă 50 % din totalul investit. În 7 luni de zile, AMF Bruns a ridicat la Roman o fabrică la cele mai înalte standarde de dotare.

Unitatea de producție AMF Bruns de la Roman deja are comenzi la care lucrează.

La Roman, producția realizata va deservi două divizii:

  • O divizie care produce coveioare, benzi transportoare, silozuri, buncăre, elevatoare cu cupe – structuri metalice care alcătuiesc sisteme de transport la nivel industrial mare.
  • O divizie care realizează subansamble sudate pentru autovehicule ce vor fi modificate pentru persoane cu dizabilități (rampele de urcare pentru cărucioare, trepte de acces speciale, scaune pentru șoferii cu dizabilități, pardoseli speciale cu sisteme de prindere pentru cărucioare cu rotile)

În prezent, la AMF Bruns România sunt 34 de angajați și urmează, progresiv, să crească numărul de angajați, în funcție de dinamica pe care fabrica o va avea.

AMF Bruns a luat ființă în Germania în anul 1958, fiind o afacere de familie, deja a treia generație conduce acest grup. Firma are contracte în derulare în mai multe țări, unități de producție in Germania, Olanda, Anglia, Statele Unite ale Americii, Tailanda și de acum și în România. Birouri de vânzări aparținând AMF Bruns există în mai multe state de pe toate continentele.

AMF Bruns România – unitatea de producție de la Roman a luat ființă după o analiză de marketing amplă și s-a ținut cont de faptul că poziția municipiului Roman permite o dezvoltare în Estul Europei, avantajos din punct de vedere logistic.

PUBLICITATE