O nouă bijuterie pe patru roți va completa parcul auto din Piatra-Neamț! – VIDEO

Un cunoscut om de afaceri din Piatra-Neamț este pe cale să-și vadă visul cu ochii, acela de a se putea plimba cu noua sa mașină de lux, un Rolls Royce, care a fost achiziționată și ”preparată” în cel mai frumos mod la un service specializat din Republica Moldova.

Firma care s-a ocupat de această minuțioasă transformare a dezvăluit publicului un scurt video în care a explicat modificările făcute pentru pretențiosul client de la Piatra-Neamț și modul în care a reușit să dea viață acestei bijuterii pe patru roți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cu o mână de maestri pricepuți și pasionați de automobile de lux, transformarea Rolls Royce-ului a fost realizată cu maximă atenție la detalii.

Printre modificările remarcabile menționate în video se numără retușuri subtile la designul exterior, pentru a-i conferi un aspect unic și personalizat, care să reflecte stilul și gusturile rafinate ale proprietarului său.

Cu toate că prețul pentru aceste modificări poate fi considerabil, pasionații de mașini de lux consideră că astfel de personalizări sunt investiții demne de luat în considerare. Pentru proprietarul din Piatra-Neamț, care a dorit să își transforme visul în realitate, această experiență este o dovadă a faptului că limitele de lux și performanță pot fi depășite cu succes.

Noul Rolls Royce, acum transformat într-o capodoperă pe patru roți, va fi cu siguranță o prezență impresionantă pe șosele și în orașul său natal, atrăgând privirile admirative ale pasionaților de automobile și nu numai.

 

@aquaartmoldova O particica din sufletul si viata nostra investita in acest minunat #rollsroyce #handmade #madeinmoldova #foryou @Alex Dacu @Cardream Tuning Center @Arti Golden @Liviu Țurcanu @Niku @@ Maserati Yurie @ 888 @Bucătaru89 @COLEA @Manoli Grigore @КРАСАВЧИК @__platon__10 @༺GIOVANI༻ @@marku_794 @🇲🇩ArredoLine🇲🇩 @Bejenaru Andrei @Banca De Bancuri @Vasiok01 @Vasile Vasilivici @Vasile Lazu @Vasea_c @Vadimash @King of Fruits MD ♬ Ambient-style emotional piano – MoppySound

PUBLICITATE