O nouă atracție turistică în Piatra-Neamț: DELTA pârâului Cuiejdi (VIDEO)

Municipiul Piatra-Neamț sau #NouaPiatra, cum îi place primarului Carabelea să spună, este pe cale de a deveni cu adevărat stațiune turistică de interes național, în ultima perioadă o adevărată deltă formându-se pe albia pârâului Cuiejdi, vizavi de Spitalul Județean.

În urmă cu un an, primarul Andrei Carabelea își făcea campanie tocmai pe felul în care arată albia pârâului Cuiejdi și promitea alegătorilor: ”eu vin la primărie ca să mă apuc de treabă, iar albia pârâului înseamnă un proiect reinventat pentru cetățenii orașului. Înseamnă o alee pietonală care să cheme oamenii la plimbare” (vezi video mai jos).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

A trecut un an de când Carabelea a primit votul pietrenilor, iar albia Cuiejdiului arată mai rău ca înainte. Zeci de tone de aluviuni formate din depuneri de nisip și vegetație zac de mai mult timp pe albia pârâului.

Nimeni din conducerea primăriei nu pare preocupat să curețe și să întrețină. Probabil au fost ocupați în tot acest timp cu tăierea castanilor, desființarea Parcului ZOO, cumpărarea unei mașini noi etc. (mai multe „realizări” vezi AICI).

PUBLICITATE