O nemțeancă întoarsă din Italia, a surprins juriul ”Chefi la cuțite” cu preparatul dar și cu dulcele grai moldovenesc! (VIDEO)

Una dintre cele mai surprinzătoare concurente de la Chefi la cuțite sezonul 10 a fost Lina Chirilă, o femeie în vârstă de 66 de ani venită tocmai din localitatea Secuieni, județul Neamț, scrie mesajul.ro.

Graiul moldovenesc și cei 17 ani petrecuți în Italia i-a fascinat pe jurați. Femeia a pregătit o rețetă de catalană de pește. În timp ce gătea, Lina Chirilă a povestit cum a făcut zece clase, apoi s-a căsătorit la vârsta de 16 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În Italia a stat 20 de ani, pornind de la spălat de vase iar mai apoi a trecut la gătit. Când au văzut ce au descoperit sub ”capac”, chefii au rămas uluiți. „Ăsta e meniu italienesc de Revelion”, a zis Florin Dumitrescu, bazându-se pe experiența sa din Italia.

Lina Chirilă și-a făcut apariția în platoul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, având la ea un imens polonic. „Și după aia cum numărați banii? Uite așa, uite așa!”, s-au amuzat chefii de frazele delicioase ale doamnei.

„Scărlătescu de ce nu câștigă?! Vezi polonicul ăsta?!”, a fost un alt moment amuzant, atunci când Lina Chirilă l-a „amenințat” pe Scărlătescu.

Așa cum era de așteptat, Cătălin a râs cu lacrimi când a auzit ce fraze amuzante are doamna la adresa lui. Glumă după glumă, dezvăluire după dezvăluire, chefii s-au distrat pe cinste.

La final, cloșurile s-au ridicat și Lina Chirilă a descoperit faptul că a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în bootcamp, la Chefi la cuțite sezonul 10.

PUBLICITATE