O melodie încă nelansată a unei cântărețe din Neamț, face furori pe Tik-Tok! – VIDEO

De câteva săptămâni, Tik-Tok -ul este invadat de o melodie nelansată încă a Andiei, tânăra cântăreață originară din județul Neamț. Este vorba de piesa ”De la” surprinsă într-un concert live de către fani, care mai apoi a ajuns în trend pe rețelele de socializare. 

Deși are doar 26 de ani, frumoasa solistă Andia, cunoscută și sub numele său real Diana Constantin, a reușit să cucerească inimile fanilor și să se impună pe scena muzicală românească datorită colaborării de succes cu artistul Spike la piesa „Salcâmii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Aceasta a devenit rapid un nume de referință în industria muzicală, clasându-se în trending pe YouTube peste artiști consacrați precum Inna, Antonia și Andra.

Originară din Roman, județul Neamț, este a cincea solistă a trupei DJ Project în cei 18 ani de existență ai formației. Cu o pasiune timpurie pentru muzică, artista a debutat pe scenă la doar 11 ani, în cadrul unui festival local din orașul său natal.

Remarcabilă prin vocea sa inconfundabilă și prezența fresh, Andia a strălucit în industria muzicală cu melodii precum „Sabes tu”, „Lost” sau „Meo Bijou”, postate pe canalul său de YouTube. Ascensiunea sa a atins apogeul odată cu colaborarea cu Spike la single-ul „Salcâmii”, a cărui piesă a devenit rapid un succes în rândul ascultătorilor și a depășit 7 milioane de vizualizări de la lansare.

Andia a reușit să impresioneze și membrii trupei DJ Project, Gino Manzotti și DJ Maxx, care au recunoscut că au căutat timp de 6 luni vocea potrivită pentru piesa „Retrograd” și au găsit-o în Andia, cu timbrul său vocal fresh și modern.

„Ăsta e tot secretul în muzică: să spui povești frumoase pe un sound mișto. Interpretarea ei e foarte fresh, în valuri”, a declarat Gina Manzotti pentru zutv.ro.

În ciuda succesului său în muzică, Andia nu a neglijat studiile. Ea a absolvit Facultatea de Economie ASE și deține un master în același domeniu de activitate, subliniind importanța educației în paralel cu cariera sa muzicală.

„Îmi place mult psihologia, deci cred că aș fi fost un bun psiholog. Cea mai mare realizare este că am ajuns până aici în cariera mea muzicală. Sunt extrem de recunoscătoare. Am încredere că totul va fi din ce în ce mai bine. Cel mai frumos lucru a fost când mi s-a spus că inspir oameni”, a mărturisit Andia pentru unsitedemuzica.ro.

PUBLICITATE