O mașină în care se aflau 5 tineri din comuna Săbăoani a intrat într-un pom.

Luni, 21.12.2015, la ora 04:14, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că un autoturism s-a lovit de un pom de pe marginea unui drum public din comuna Gherăieşti.

La locul indicat s-au deplasat pompierii Detaşamentului Roman cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, precum şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, constatând că un tânăr cu vârsta de 25 de ani era încarcerat pe locul din dreapta-spate, un tânăr era căzut lângă autoturism, iar ceilalţi trei ocupanţi ai maşinii ieşiseră până la sosirea echipajelor. Pompierii au efectuat manevrele pentru descarcerarea bărbatului, care a fost preluat de un echipaj SAJ şi transportat la spital, prezentând mai multe traumatisme (acuza dureri la nivelul gâtului şi unui picior).
În acelaşi timp, echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat şi a transportat doi tineri, ambii cu vârsta de 20 de ani, la spital (unul dintre ei cu dureri la piciorul drept, celălalt cu dureri la nivelul pieptului), în timp ce un echipaj SAJ  a acordat asistenţă medicală şi a transportat la spital doi tineri cu vârste de 22 şi 24 de ani. Toţi cei cinci tineri sunt din comuna Săbăoani.

PUBLICITATE