O mașină de Ucraina și una de Italia, accident în Neamț

Astăzi, în jurul orei 11:30, pompierii nemțeni au fost înștiințați prin e-call despre producerea unui accident rutier pe E 85, în comuna Secuieni.

La locul producerii evenimentului s-au deplasat pompierii romașcani cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că în accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau 5 persoane.

Nicio persoana nu a necesitat îngrijiri medicale.

Autoturismele implicate în accident sunt înmatriculate în Ucraina și Italia.

Persoanele din Ucraina (1 adult și 3 minori) își vor continua deplasarea către București, cu alt autoturism.

Autoturismul avariat va fi preluat de o platformă și dus la un service din județul Bacău.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

„Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, de 42 de ani, cetățean ucrainean, conducea un autoturism pe Drumul Național 2 – E85, în afara localității Secuienii Noi, din direcția Roman spre județul Bacău, la intersecția cu Drumul Comunal 85 A, a efectuat virajul la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de un bărbat, de 46 de ani, din județul Bihor.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, nefiind înregistrate victime.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.” – au transmis polițiștii

PUBLICITATE