O fetita de 6 ani si o femeie accidentate. Soferul a fugit si este cautat de politie. Daca puteti oferi detalii sunati la 112

În ziua de 06.09.2015, în jurul orei 15.10, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DJ207 C în afara localităţii Horia a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea a două persoane, iar conducătorul auto a părăsit locul evenimentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 52 de ani, din Roman conducea un autoturism marca Ford pe DJ 207C, având direcția de mers Cotu Vameș-Roman, un alt autoturism marca Audi, care circula din sensul opus de mers a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu vehiculul condus de romașcan. În urma impactului a rezultat rănirea a două pasagere din autoturismul marca Ford, respectiv o femeie de 48 de ani, din Roman și o minoră de 6 ani din Miroslava, județul Iași, care au fost transportate la Spitalul mun. Roman pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto autoturismului marca Audi, având numerele de înmatriculare SH-DS 55, este căutat de către polițiști pentru a fi tras la răspundere penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de politie. Orice persoană, care poate oferi detalii sau informații cu privire la acest eveniment și persoanele implicate, este rugată să informeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul unic de urgență 112.

Comunicat al Politiei Neamt

PUBLICITATE