O fetiță de 3 ani, accidentată de un șofer beat, în Piatra Neamț

În ziua de 18.10.2015, în jurul orei 13.00, pe b-dul Decebal a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea unei minore de 3 ani, din Piatra Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 46 ani, din Piatra Neamţ, conducea un autoturism pe B-dul Decebal, a surprins şi accidentat o minoră de 3 ani, care a traversat aleea dintre o bancă comercială şi blocul A1 în fugă, scăpată fiind de sub supravegherea mamei sale. Conducătorul auto a transportat victima împreună cu mama sa la Spitalul Județean Neamţ, iar după efectuarea investigaţiilor medicale acesta a părăsit unitatea medicală, fără a anunţa organele de poliţie despre eveniment. În momentul depistării de către poliție, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea sub influenţa alcoolului.

PUBLICITATE