O fetiță a găsit resturile unui cadavru în Roman. În apropiere de locul unde a avut loc crima de acum 3 luni

Ieri, în jurul orei 14.15 la capătul străzii Anton Pann, spre cimitir, între garaje, polițiștii din Roman, au fost anunțați că la nici  200 de metri de blocul unde acum trei luni o femeie și-a tranșat soțul, s-au găsit rămășițele unui cadavru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform Pro TV, O fetiță a dat alarma după ce s-a jucat în apropiere. Criminalistii au facut fotografii si au ridicat de la fata locului ceea ce pareau a fi resturile unui cadavru uman. Dupa ce politistii au discutat cu oamenii care locuiesc in zona , ramasitele au fost preluate si trimise catre laboratorul de medicina legala.

„Cel mai probabil sunt de natura umana. Vor fi analizate de medicul legist. Noi am intocmit dosar penal pentru moartea suspecta a acestei persoane si urmeaza ca cercetarile sa stabileasca cu exactitate ce s-a intamplat.” – a declarat Dragoș Bălău – șeful poliției Roman

Până în prezent nu există informații oficiale despre acest caz iar rămășitele ar putea fi ale fostului colonel de Armată Gheorghe Zaharia, transat de către nevastă și apoi cărat cu sacosele până la Tîrgu Frumos sau, pentru că Cimitirul Eternitatea se află în apropiere, ar putea fi vorba despre un cadavru exhumat de gropari.

 

 

 

PUBLICITATE