O femeie și fiica ei de 9 ani, accidentate pe o trecere pentru pietoni din Neamț

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane a avut loc pe Bulevardul Republicii din Roman, când un conducător auto a surprins și accidentat doi pietoni care traversau regulamentar strada. Victimele, o femeie de 39 de ani și o minoră de 9 ani, au fost transportate la spital.

„La data de 22 martie a.c., în jurul orelor 17:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Republicii, din municipiul Roman, soldat cu rănirea ușoară a două persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat de 56 de ani, din Horia, conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, ar fi surprins și accidentat doi pietoni, care traversau regulamentar strada pe trecerea pentru pietoni.” – a transmis Poliția Neamț

Victimele accidentului, o femeie de 39 de ani și o fată de 9 ani, au suferit răni ușoare în urma impactului.

Ambele au fost transportate la Spitalul Municipal Roman pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a investiga circumstanțele exacte ale accidentului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE