O femeie și-a dat foc la apartament și a ieșit, pe stradă, cu un cuțit în mână

În această dimineață, la ora 07:41, pompierii nemțeni au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Progresului în municipiul Piatra Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu două autospeciale de stingere, o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Ajunse la locul solicitării forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta în camera unui apartament situat la parterul unui bloc.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Au ars obiecte de mobilier, aparate electrocasnice și materiale textile din interiorul camerei.

În interiorul apartamentului nu se aflau persoane.

Concomitent cu acțiunile pentru stingerea incendiului s-a acționat și pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului și de pe casa scării.” – au transmis pompierii

Cauza probabilă de producere a incendiului, potrivit ISU Neamț, a fost acțiunea intenționată.

Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc și nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

Potrivit surselor noastre, cea care a dat foc apartamentului este o femeie în vârstă de 56 de ani (cu probleme psihice). Aceasta ar fi fost găsită îmbrăcată sumar și cu un cuțit în mână, pe strada Dimitrie Leonida. Ea a fost imobilizată de jandarmi și internată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean.

„Astăzi, în jurul orei 07.40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați prin Apel 112, despre faptul că într-un imobil din municipiul Piatra Neamț s-a produs un incendiu.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și forțe din cadrul I.S.U. Neamț,care au constat ca cele sesizate se confirmă, procedându-se la stingerea incendiului.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului, sub supravegherea unității de parchet competente.” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

PUBLICITATE