O femeie originară din Neamț și cei 3 copiii ai săi au murit într-un incendiu în Italia

Tragedie în Italia, unde o femeie (originară din Neamț) și cei trei copii ai săi și-au pierdut viața într-un incendiu care a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit.

Ștefania, în vârstă de 32 de ani, și cei trei copii ai săi, Stefano și Giulia, gemenii de 2 ani, și Giorgia, de 6 ani, au decedat în urma unui incendiu devastator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit presei din Italia, tragedia s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, 14-15 martie în apartamentul lor, flăcările izbucnind, conform ipotezelor inițiale, din cauza unui scurtcircuit.

În ciuda intervenției rapide a serviciilor de urgență, viața celor patru a fost curmată de flăcări. Ștefania a decedat în timp ce era transportată la spital, în timp ce copiii au murit, cel mai probabil, intoxicați cu fum.

Comunitatea din blocul în care locuiau victimele este șocată și îndurerată. „Copiii erau iubiți. Am vrut să le cumpăr ouă de Paște, dar nu am mai apucat. O tragedie de neimaginat”, au mărturisit locatarii presei italiene.

Apartamentul a fost sigilat pentru efectuarea expertizelor necesare stabilirii cauzelor exacte ale incendiului, iar procuratura a inițiat o anchetă.

Reacțiile la acest tragic eveniment nu au întârziat să apară. Matteo Lepore, primarul orașului Bologna, și-a exprimat durerea profundă și transmițând condoleanțe din partea orașului pentru pierderea vieții unei tinere familii.

De asemenea, din România, primarul comunei Cândești, județul Neamț, a transmis sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Suntem in doliu comunal, nu exista durere mai mare decât ceea ce s-a întâmplat.
Cuvintele nu își mai au locul.
Suntem alături de familia îndurerată și le transmitem sincere condoleante.” – este mesajul transmis în această seară de primarul Daniel State

PUBLICITATE