O femeie născută în Piatra-Neamț își caută mama biologică

O femeie în vârstă de 41 de ani, născută în municipiul Piatra-Neamț, își caută mama biologică.

Aceasta a scris pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian Children – Copiii niciodată uitaţi ai României”, cerând ajutorul celor care îl pot ajuta să-și găsească părinții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„SALUTĂRI TUTUROR!

Numele meu este CIUPERCĂ MARIA MAGDALENA şi m-am născut pe data de 14.10.1979 la maternitatea din PIATRA NEAMȚ, județul NEAMȚ.

Mă aflu în căutarea mamei mele naturale, UNGUREANU MARIA, care m-a lăsat cu tata in anul 1982.

Ştiu despre ea că înainte de mine a mai avut 4 copii, pe UNGUREANU FLORIN, care a crescut cu bunicii materni în comuna VÂNĂTORI, județul NEAMȚ, o fată adoptată in BACĂU şi alte două fete lăsate la casa de fete din PIATRA NEAMȚ.

De asemenea mai ştiu despre mama că a avut un frate şi două surori gemene, şi la un moment dat locuia pe strada PROGRESULUI în PIATRA NEAMȚ.

Copilăria mi-am petrecut-o alături de tatăl meu natural, CIUPERCĂ ADRIAN, care lucra pe şantiere în toata țara şi mă lua cu el peste tot.

Singura dată când am văzut-o pe mama mea a fost când eu aveam vârsta de 13 ani, întamplător, eu şi tata ne-am întâlnit cu ea la gară, de atunci nu mai ştiu nimic despre ea.

Nu am nici măcar o fotografie de-a ei. Am căutat-o foarte mult timp fără rezultat, îmi doresc doar să-i vorbesc, nimic mai mult.

Vă rog să distribuiți pentru mai multe şanse de a o găsi!”

PUBLICITATE