O femeie din Piatra-Neamț, prima la moaștele Sfintei Parascheva, pentru al patrulea an consecutiv

Mâine (10 octombrie) dimineață, la Iași, racla cu moaștele Cuvioasei Parascheva va fi scoasă spre închinare iar credincioșii vor asista la împodobirea baldachinului cu flori, în special trandafiri și crizanteme, dăruite Sfintei care, după tradiția Ortodoxă, ocrotește Moldova și sufletele celor care-i cer ajutorul. (vezi programul – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primii doi pelerini s-au asezat deja la coadă pentru a se închina la Sfânta Parascheva. Sunt aceeași doi pelerini care, an de an, deschid rândul. Bărbatul are 77 de ani și este din Focșani, iar femeia are 74 de ani, este din Piatra-Neamț și este pentru al patrulea an consecutiv prima la rând (vezi articolul de anul trecut – AICI)

Cum vreți să facem ceva pentru preacuvioasa? Cum să ne ajute dacă noi nu ne ostenim? Asta e răbdarea și osteneala noastră. – este motivul Elenei Săbiuță pentru care se află de 13 ani printre primii pelerini care merg la moaștele Cuvioasei Parascheva în această perioada a anului.

Mă rog pentru sănătate, iertarea de păcate, răbdare foarte multă și pace în lume. Sănătate pentru toți oamenii, chiar și pentru dușmanii noștri trebuie să ne rugăm. – a mai declarat aceasta pentru ziaruldeiasi.ro

PUBLICITATE