O femeie din Neamț a murit în autocarul care a adus-o în țară

O femeie din județul Neamț și-a găsit sfârșitul într-un autocar, la scurt timp după ce s-a întors din Germania în România.

Incidentul a avut loc luni, 9 ianuarie, când în jurul orei 10:30, polițiștii din Suceava au fost sesizați de personalul Serviciului de Ambulanță,cu privire la faptul că s-a constatat decesul unei femei după ce aceasta a fost preluată dintr-un autocar staționat în fața Hotelului Bucovina din municipiul Suceava.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 8:30, T. Ștefania se afla într-un autocar al SC EURO FRATELO, ce se întorcea din Germania, staționat în fața Hotelului Bucovina, din municipiul Suceava, str. Ana Ipătescu, județul Suceava.

La un momentdat T. Ștefania a acuzat o stare de rău, manifestată prin stare de leșin și colorare a buzelor, motiv pentru care un alt pasager a apelat numărul de urgență 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Suceava, care a aplicat manevre de resuscitare, însă la ora 10:30 s-a constatat decesul.

Având în vedere faptul că T. Ștefania se afla în tranzit și nu s-au identificat aparținători, evenimentul a fost anunțat lucrătorilor Postului de Poliție Poiana Teiului, județul Neamț, urmând a fi anunțate rudele apropiate.

Din primele verificări a reieșit că singura rudă a persoanei vătămate este un fiu stabilit în municipiul Iași.

În cauză sunt continuate cercetările de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă)

PUBLICITATE