O femeie din Neamț a găsit 4100 de lei și i-a returnat proprietarului (FOTO)

O femeie din Neamț a dat dovadă de un remarcabil spirit civic, găsind și returnând suma de 4100 de lei unui bărbat pensionar din aceeași localitate.

„La data de 15 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rrurală Dulcesti au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 62 de ani, din comuna Dulcesti, despre faptul că în cursul aceleiași zile, în timp ce se deplasa către unitatea poștală din localitatea de domiciliu, a găsit suma de 4.100 de lei.” – a transmis Poliția Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma investigațiilor poliției, a fost identificat proprietarul sumei, un bărbat de 71 de ani, pensionar, tot din Dulcești.

Recuperarea banilor i-a adus acestuia o mare ușurare și recunoștință profundă față de femeia care a ales să facă ce este corect în loc să profite de situație.

„Felicitări pentru acest gest și vă mulțumim pentru că ne-ați permis să vă oferim drept exemplu!

Indiferent de vârstă, calea cea corectă este cea care ne definește umanitatea și ne consolidează legăturile de solidaritate și empatie.

Femeia își câștigă existența din activități agricole și creșterea animalelor iar bărbatul este pensionar. ” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE