O femeie a murit după ce a sărit din mașină. S-a speriat când a văzut că nu mai țineau frânele

O femeie în vârstă de 60 de ani, din Neamț, a decedat în urma unui tragic accident survenit în pădurea de lângă Mănăstirea Brădițel, după ce a sărit din autoutilitara în care se afla cu soțul său. Femeia s-ar fi speriat când a observat că nu mai țineau frânele.

„La data de 3 octombrie, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment, în zona forestieră, din proximitatea mănăstirii Brădițel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, la data de 3 septembrie a.c., un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Barticești, s-ar fi deplasat împreună cu soția sa, în vârstă de 60 de ani, din aceeași localitate, în pădurea aparținând Ocolului Silvic Văratec, pentru a încărca material lemnos într-o autoutilitară.” – a transmis Poliția Neamț

Potrivit polițiștilor, pe drumul de întoarcere, în urma unor defecțiuni tehnice ale autoutilitarei, femeia de 60 de ani s-ar fi speriat și ar fi sărit din mers din vehiculul în cauză.

Conform surselor noastre, femeia s-ar fi speriat după sistemul de frânare al mașini nu ar mai fi funcționat.

Din nefericire, echipajul medical sosit la locul evenimentului a declarat decesul acesteia.

„În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc acest eveniment.” – a mai spus Poliția Neamț

PUBLICITATE