O femeie a căzut de la etajul 4 în timp ce ştergea geamurile

Un incident grav a avut loc ieri în Neamț, unde o femeie de 60 de ani a căzut de la etajul patru al unui imobil în timpul activităților de curățenie.

„La data de 29 martie a.c., în jurul orei 18:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, o persoană ar fi căzut de la etajul 4 al unui imobil, din municipiul Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 18:15, în timp ce o femeie în vârstă de 60 de ani, din Roman, efectua activități de curățenie, ar fi căzut de la etajul 4, pe spațiul verde din fața imobilului.” – a transmis Poliția Neamț

Femeia a fost preluată în stare gravă de un echipaj medical și transportat la spital, pentru acordare de îngrijiri medicale.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea acestui incident.” – au mai precizat polițiștii

PUBLICITATE
SURSĂvideo: Roman TV