O femeie a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de pe o schelă

O femeie a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de pe o schelă de la aproximativ 6-8 metri. 

Incidentul a avut loc ieri, 27 noiembrie, în jurul orei 14:00, când un echipaj al Serviciului de Ambulanță s-a deplasat în localitatea Bicaz pentru a transporta femeia la spitalul din Bicaz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit surselor noastre, aceasta vopsea fațada unei clădiri, iar la un moment dat ar fi căzut de pe schelă, de la înălțime de aproximativ 6-8 metri.

De la spitalul din Bicaz femeia a ajuns la Piatra-Neamț, urmând a se face transferul interclinic la un spital din Iași.

„La data de 27 noiembrie, în jurul orei 13:50, polițiștii Poliției orașului Bicaz au fost sesizați prin apel de urgență, de către un bărbat de 63 de ani, cu privire la faptul că o angajată a unei firme de construcții ar fi căzut de pe o schelă.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre o femeie de 45 de ani, din Cândești, care a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital.” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor de securitate în muncă. Totodată, au fost informați reprezentanții ITM Neamț.

PUBLICITATE