O fată de 9 ani a fost dată dispărută (FOTO)

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Roman continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei NECȘANU SARA COZET, în vârstă de 9 ani, dispărută la data de 21 decembrie 2021.

Astăzi, 22 decembrie, în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie, de 32 de ani, din Roman, cu privire la faptul că, la data de 21 decembrie 2021, în jurul orei 13.00, fiica sa NECȘANU SARA COZET, în vârstă de 9 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Semnalmente: înălţime – 1.35 metri, greutate – 35 de kilograme, ochi căprui, păr brunet, tuns scurt.

La momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu o geacă vișinie cu glugă, colanți de culoare deschisă, fiind încălțată cu ghete negre, iar pe cap purta o căciulă neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de minoră, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

PUBLICITATE