O familie din Piatra-Neamţ a ajuns la afaceri de peste 70 mil. euro

Distribuitorul de anvelope Dinamic 92 Distribu­tion, controlat de familia Tofan din Piatra-Neamţ, a raportat pentru 2021 o cifră de afaceri de peste 70 mil. euro, în creştere cu aproximativ 20% faţă de anul anterior, rezul­ta­tele fiind peste previziunile începutului de an, conform datelor transmise de companie. – anunță Ziarul Financiar

Dinamic distribuie anvelope şi accesorii auto, dar şi instalaţii şi produse pentru ame­najări interioare, având cinci centre zonale, în Piatra-Neamţ, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa şi Timişoara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Concurenţa pe piaţă este puternică şi doar prin inves­ti­ţii în sistemul logistic, informatic şi în resursa umană se poa­te genera avantajul competitiv de care firma are nevoie în atingerea obiectivelor.

Pentru anul 2022 estimăm o creş­tere a cifrei de afaceri, ba­zân­du-ne atât pe proiectele macroeconomice şi de infra­structură la nivel naţional, cât şi pe pro­iectele interne de dez­volta­re ale firmei Dinamic92“, au de­clarat pentru sursa citată oficialii companiei Dinamic 92 Distribution.

PUBLICITATE