O familie cu 4 copii din comuna Dragomirești a rămas fără locuință (FOTO)

Vineri, 9 iunie, în jurul orei 18:35, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă în localitatea Mastacăn din comuna Dragomirești.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Dragomirești, Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD) și SVSU Războieni (o autospecială de stingere).

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat într-o gospodărie, la nivelul locuinței și a două anexe gospodărești, cu posibilitatea propagării la o altă locuință învecinată.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars casa pe o suprafață de aproximativ 120 mp, o anexele gospodărești cu o suprafață de aproximativ 200 mp cu bunurile din interiorul acestora (documente, aparate electrocasnice, materiale textile și alte bunuri de uz casnic).

Două persoane, o femeie de 82 de ani și o fată de 16 ani au fost asistate medical de echipajul SMURD deoarece au suferit atacuri de panică.

Coșul de fum deteriorat a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

PUBLICITATE