O creșă la care vor putea fi înscriși 70 de copii, inaugurată la Târgu-Neamț

Micuții târgnemțenilor și ai familiilor din zonele învecinate vor putea merge la creșă, din această toamnă, dacă legislația referitoare la pandemie va permite deschiderea acestor unități, a transmis, astăzi, președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

„Am văzut cât de frumos este acest obiectiv, la care vor putea fi înscriși 70 de copii, cu vârsta de până la 3 ani.” – a spus Ionel Arsene.

Clădirea, veche din 1973, a fost modernizată din temelii: 1,6 milioane de lei s-au asigurat de la MDRAP, iar 200.000 de lei, de la bugetul local.

Îl felicit pe primarul Vasilică Harpa, pentru că s-a implicat foarte mult în realizarea acestui proiect. Orașul Târgu Neamț avea nevoie de o creșă!

Sunt convins de bucuria zecilor de familii cu copii de până în 3 ani, care acum știu că au unde-și lăsa copii sub supraveghere de specialitate și în cele mai bune condiții din punct de vedere al dotărilor.

Felicitări întregii echipe care s-a implicat în acest proiect. Sunt mândru că orașul în care locuiesc mai are un proiect realizat!” – a mai transmis președintele CJ Neamț, Ionel Arsene

🔴Astăzi am inaugurat creșa din orașul Târgu Neamț!👫Micuții târgnemțenilor și ai familiilor din zonele învecinate vor…

Gepostet von Ionel Arsene am Donnerstag, 27. August 2020

PUBLICITATE