O comună din Neamț rămâne mai multe zile fără apă. Pompierii vor transporta apă potabilă cu cisterna

Compania Judeţeană APA SERV SA aduce la cunoştinţă că, urmare a monitorizării continue a calităţii apei brute captate, în scopul potabilizării s-a constatat creșterea peste limita maximă admisă a indicatorului turbiditate pentru apa brută preluată din captarea de suprafață care asigură alimentarea cu apa a Comunei Pipirig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Întrucât în aceste condiţii procesul de potabilizare a apei este îngreunat, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a intrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Pipirig, începând de astăzi 06.01.2022 până la data de 10.01.2022.

Având în vederea cele de mai sus, a fost solicitat sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”PETRODAVA” pentru realizarea de transporturi de apă potabilă cu cisterna, în perioada 06.01.2022-10.01.2022 către Comuna Pipirig, în scopul consumului menajer.
Frecvența transporturilor, locurile și orele de distribuție a apei urmează a fi stabilite de conducerea Primăriei Pipirig.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înţelegere!
Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu. 

PUBLICITATE