Competitie sportivă pentru copii, asistată de o ambulanță de Neamț, folosită și pentru asistență funerară! – FOTO

Un caz oarecum ciudat a avut loc la Bacău, unde în aceste zile se desfășoară Campionatul Național de Qwan Ki Do pentru copii și juniori, notează mesajul.ro.

Organizatorul este Federația Română de Arte Marțiale și conform procedurilor este obligat să asigure asistența medicală cu o ambulanță și personal medical.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Doar că, ce să vezi, la Sala Sporturilor a ajuns un echipaj privat de asistență medicală din județul Neamț, care folosește același autovehicul și pentru asistență mortuară.

Situația cu pricina a fost prezentată de Dan Marcel Babliuc, președintele Crucii Roșii-Filiala Bacău:

“La Campionatul Național de Qwan Ki Do copii organizat în Bacău, cică sub egida Ministerului Sportului pe 6 și 7 mai este necesar să asiste minim o ambulanță B1/B2 cu echipaj…

Priviți..ceasta este noua „ambulanța” 2 în 1 și medicală si funerară care asistă…la o competitie cu risc pentru ..copii!!! ?? Se sesizează cineva până unde am ajuns ..!?”

La Campionatul Național de Qwan Ki Do copii organizat în Bacău,cică sub egida Ministerului Sportului pe 6 și 7 mai este necesar să asiste minim o ambulanță B1/B2 cu echipaj…

Priviți..ceasta este noua „ambulanța” 2 în 1 și medicală si funerară care asistă…la o competitie cu risc pentru ..copii!!! ?? Se sesizează cineva până unde am ajuns ..!?” – a fost mesajul președintelui Crucii Roșii-Filiala Bacău.

PUBLICITATE