O casă și o anexa gospodărească din Tazlău, cuprinse de flăcări (FOTO)

O casă și anexa gospodărească din comuna Tazlău au fost cuprinse de flăcări ieri, 11 martie, în urma unui incendiu provocat de un coș de fum neprotejat. Echipele de pompieri au intervenit rapid pentru a limita pagubele.

„La ora 15:45 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată în comuna Tazlău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Zănești, Punctul de lucru Roznov și Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț.” – a transmis ISU Neamț

Potrivit pompierilor, incendiul s-a manifestat la acoperișul casei și la o anexă (bucătărie de vară) alipită de aceasta, cu posibilitatea propagării la întreaga construcție și la alte anexe gospodărești.

„Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars: anexa gospodărească cu suprafața de aproximativ 20 mp cu bunurile din interiorul acesteia și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 120 mp (construit din lemn și acoperit cu tablă și draniță).” – a mai precizat ISU Neamț

Ancheta preliminară a indicat că incendiul a fost cauzat probabil de un coș de fum care nu a fost protejat termic adecvat față de materialele combustibile din apropiere.

PUBLICITATE