O bătrână și un copil, accidentați ieri în comuna Vânători-Neamț


În ziua de 15.02.2016, în jurul orei 13.30, polițiștii rutieri au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Vânători-Neamţ a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea unui pieton.
Din primele cercetări se pare că, în timp ce o tânără de 25 de ani, din Vânători Neamț conducea un autoturism pe DN 15, având direcția de mers Pipirig – Tg. Neamţ a surprins şi accidentat un minor de 4 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot în localitatea Vânători Neamț, în jurul orei 14.00, polițiștii au intervenit pentru soluționarea unui accident, în care a fost implicat un atelaj hipo.
Acesta era condus pe DN 15B de către un bărbat de 28 de ani, din Târgu Neamț, ce a surprins și accidentat o femeie de 76 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă.
Conducătorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de peste de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă

PUBLICITATE