O bătrână din Neamț și-a recuperat banii pierduți cu ajutorul polițiștilor. „Erau banii de lemne, dar acum îi voi folosi pentru medicamente”

La data de 31 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către reprezentantul unui centru comercial, din aceeași localitate, cu privire la faptul că în zona cușetelor de bagaje, a fost găsită suma de 1.300 de lei.

Polițiștii au pus cap la cap informațiile obținute și au reușit să identifice persoana care, din neatenție, a pierdut această sumă de bani, o pensionară de 77 de ani, din localitatea Agapia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Șansa ca suma de bani să ajungă din nou în mâinile bunicii a ținut de inspirația polițiștilor și buna colaborare cu reprezentații centrului comercial.

Polițiștii au analizat și au acordat atenție elementelor de vestimentație și fizionomiei acesteia, iar împreună cu reprezentanții centrului comercial au urmărit aceste detalii la persoanele care veneau la cumpărături.

Chiar dacă au trecut 30 de zile și aceasta nu mai avea nicio speranță că suma de bani îi va fi înapoiată, polițiștii din Târgu-Neamț i-au adus zâmbetul pe buze.

„Erau banii de lemne, dar acum îi voi folosi pentru medicamente”, a spus femeia de 77 de ani polițiștilor, care astăzi a revenit pentru cumpărături, în același loc unde pierduse suma de bani.

„Mulțumim pentru spiritul civic și implicarea manifestată de angajații centrului comercial!” – este mesajul IPJ Neamț

PUBLICITATE