O bătaie între tată și fiu i-a făcut să uite că dețineau țigări de contrabandă


Vineri, 08.01.2015, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Borca au intervenit la un eveniment sesizat prin 112 privind o agresiune în familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului, după aplanarea conflictului spontan izbucnit între tată și fiu, polițiștii au descoperit într-o anexă a locuinţei susnumiţilor 300 de pachete de ţigări(6.000 ţigarete) de provenienţă străină, probabil rusească, susceptibile a proveni din contrabandă.
Cele 6.000 de ţigarete au fost confiscate, bărbatul de 48 de ani fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzute şi pedepsite cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi conform art. 270 din Legea 86/2006.

Totodată polițiștii continuă cercetările și față de bărbatul de 80 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

PUBLICITATE