Numărul românilor care sunt victime în atentatul din Paris, a crescut

Ministerul Afacerilor Externe informează că încă un cetăţean român a fost rănit în atacurile produse în cursul nopţii trecute în capitala Franţei, în prezent fiind internat în spital. Acesta a suferit răni uşoare. În urma demersurilor Ambasadei României de la Paris, persoana în cauză a fost identificată printre pacienții unui spital de lângă Paris. Misiunea diplomatică este în legătura că familia cetăţeanului român.

După cum MAE a informat anterior, un alt cetăţean român, rănit uşor în atacuri, a fost externat în această dimineaţă dintr-un spital din Paris.

MAE precizează că, în cursul zilei de astăzi, 14 noiembrie 2015, autorităţile franceze au confirmat decesul a doi cetăţeni români în timpul atacurilor de la Paris.

Ministerul Afacerilor Externe, prin reprezentanţa diplomatică la Paris, menţine permanent legătura cu autorităţile franceze competente şi continuă verificările.

Ambasada României la Paris a pus, încă de noaptea trecută, mai multe contacte directe la dispoziţia celor care dețin informații despre cetățeni români care se află într-o situație de urgență: tel: +33 (0) 68 07 13 729 și +33 (0) 1 47 05 07 55 sau adresa de email: [email protected]

PUBLICITATE