Nu știa că este însărcinată și a născut în toaleta unui magazin din Piatra-Neamț

Caz incredibil în Piatra-Neamț, unde o femeie care nu știa că este însărcinată a născut în toaleta unui magazin din oraș.

Ieri, 23 martie, în jurul orei 11:30, o femeie a născut în toaleta magazinului „Cherhana” din cartierul Precista un băiețel de aproximativ 3 kg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț, sarcina nu era luată în evidență, iar pacienta „nu ştia că este însărcinată”.

„A născut singură. Patroana de la magazin, când a văzut că femeia naște, a sunat o colegă de la serviciul de Ambulanță care era în timpul liber. Aceasta a ajuns repede și a asistat-o. Ulterior, asistenta a sunat la 112 și a solicitat un echipaj” – ne-a declarat as. Radu Roibu, din cadrul SAJ Neamț

Femeia și nou născutul au fost preluaţi de un echipaj cu medic şi transportaţi la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț, la secția de Obstetrică-Ginecologie.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean, atât femeia (are 33 de ani și se află la a V-a naștere) cât și bebelușul se sunt într-o stare bună.

PUBLICITATE