Nu ai jucat niciodată la casino online? Iată care sunt jocurile cele mai populare

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Jocurile de cazino nu mai sunt ce au fost. Concret, sunt mult mai accesibile, datorită cazinourilor online la care îți poți deschide cont în câteva zeci de secunde și care îți oferă bani și rotiri gratuite „din partea casei” ca să te distrezi.

În cazul în care nu ai intrat niciodată pe un astfel de site, poate ai curiozitatea să o faci și să încerci următoarele jocuri. Dacă nu îți va plăcea (ceea ce este puțin probabil), îți poți închide contul oricând.

Starburst – în traducere „explozie de stele” este foarte popular datorită mediatizării de care are parte. Atrage prin miza minimă foarte accesibilă, de doar 0,05 lei (50 de lei ajung pentru 500 de runde, cărora li se adaugă cele jucate din câștigurile generate de acele rotiri), dar și prin câștigurile primite atunci când se activează ”Super Combo”, ”Big Win” sau ”Starburst”. O rotire nu se termină după o combinație câștigătoare, pentru că simbolurile dispar , iar locurile libere sunt completate cu altele, care pot genera noi venituri.

Twin Spin este un joc cu șeptari și cu diamante, care aduce un câștig de până la 1000 de ori miza. Cea mai importantă funcție este „Twin Reel”, care poate umple chiar jumătate de ecran cu simboluri Wild. Spre deosebire de Starburst, acest slot are o miză minimă per rotire de 1,25 lei, fiind preferat de cei care dispun de bugete mari.

Sizzling Hot Deluxe este undeva la mijloc ca și miză minimă pentru o rundă: 0,40 lei. Simbolurile sunt cele clasice, fructe și șeptari. În varianta inițială (Sizzling Hot) era unul dintre cele mai căutate jocuri la aparate, înainte ca industria să se mute, în mare parte, pe internet. Este același joc de atunci, doar că „Deluxe” înseamnă o grafică mai evoluată.

Book of Ra are un aer aparte, jucătorul fiind în pielea unui explorator care a plecat în căutarea cărții lui Ra, cel despre care se spune că era mai-marele zeilor. Simbolul cărții este cel mai important din joc. Dacă apare de minim trei ori pe ecran, se declanșează rotiri gratuite care aduc câștiguri mari. Miza minimă per rotire este de 0,40 lei.

Extremely Hot – prezintă pe ecran cireșe, prune, portocale, lămâi, pepeni și șeptari, aceștia din urmă reprezentând cele mai valoroase simboluri. Dacă același simbol apare de ecran de 15 ori, jocul multiplică de 5 ori câștigul total, astfel că se poate ajunge la sume apreciabile, în funcție de miza rotirii norocoase (miza minimă este de 0,20 lei, adică 0,04 lei pe fiecare linie).

Luck of the Jackpot – este de neratat dacă te numeri printre „vânătorii” de jackpot-uri. Probabilitatea să iei premiul cel mare, de milioane de euro, este foarte mică, dar, dacă nu încerci, chiar că nu ai cum să câștigi. La fel de mici sunt și șansele de a da lovitura la 6/49 și totuși sunt oameni care se îmbogățesc. Există și jackpot-uri mai mici, care se declanșează cu o frecvență rezonabilă. Trebuie să ai la dispoziție un buget mare, întrucât miza minimă este 2,5 lei.

Super Flip are o rată de câștig bună, de 96,53%. Punctul forte este reprezentat de rotirile gratuite: beneficiezi de 15 runde gratuite dacă apar 3 simboluri Scatter pe ecran. Prin funcția Respin, în timpul seriei se poate declanșa o altă serie similară și, tot așa, până la 90 de rotiri „din partea casei”. Simboluril sunt diverse, de la diamante la căpșuni.

Superman – zboară printre simbolurile care aduc câștiguri obișnuite, spre jackpotul de valori amețitoare (pe care trebuie să fii super norocos ca să îl câștigi). Rotirile gratuite sunt aduse de un dirijabil.

20 Dazzling este un joc clasic cu fructe, steluțe și șeptari produs de bulgarii de la EGT. Cel mai valoros simbol este cifra 7, care aduce un câștig de 1.000 de ori miza dacă apare de cinci ori pe ecran. Pentru 20 Dazzling Superbet obișnuiește să ofere rotiri gratuite, în cadrul diverselor campanii promoționale.

Golden Ticket te poartă în lumea circului. Decorul este cel al spectacolelor de demult, simbolurile principale fiind reprezentate de biletul de aur (care plătește de 500 de ori miza pentru apariția pe fiecare coloană), ringmaster (de 25x miza), strongman (de 15x miza) și clovn (de 15x miza). Funcția Bonus oferă până la 20 de runde suplimentare.

PUBLICITATE