Noutăți de la 13 ink tattoo Piatra-Neamț: Tatuaje temporare cu henna

După mai bine de un an de la deschidere, 13 ink tattoo continuă să vină cu noutăți. Alex Nechita a decis să aducă ceva nou în salonul din Piatra-Neamț: „tatuajele” temporare cu henna. Mai mult, în curând va achiziționa un aparat nou, Spektra Xion (scos de Fk Irons), unul dintre cele mai noi și performante aparate de tatuat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pasiunea lui pentru tatuaje a trecut de stadiul de hobby și a decis să se perfecționeze. După un schimb de experiență în Frankfurt la care a fost anul acesta de două ori, Alex se află printre artiștii participanți la un eveniment internațional – Tatoo Fest 2018 – care va avea loc la mijlocul lunii martie în Iași. Ba chiar a găsit soluția și pentru cei care nu vor un tatuaj permanent.

De acum, cei care vor să găsească un salon în care să se poată bucura de „tatuajele” temporare cu henna, o vor găsi, de acum, la 13 ink tattoo, pe Georgiana.

Un ritual de înfrumusețare, practicat de mai bine de 2.000 de ani în India, a devenit cunoscut și la noi. „Tatuajele” temporare cu henna sunt de mult populare în toata lumea. Pe mâini, sau picioare ori pe spatele dezvelit de rochia de seară, tatuajele cu henna încep să aibă tot mai mare căutare. La moda este henna alba (în special pentru mirese), din care, în saloanele cosmetice, de lux se realizează cele mai neobișnuite decorațiuni. Realizarea tatuajului durează puțin și nu doare deloc. După aproximativ o oră (în funcție de complexitate), mâna este îmbrăcată într-o „dantelă” din henna.

Georgiana are 29 de ani și a descoperit tatuajele cu henna acum câțiva ani. Când și-a dat seama că are talent a mers la un curs de perfecționare în Republica Moldova. Am vrut să-mi fac un tatuaj dar nu eram sigură. Am fost îndrumată să-mi fac unul cu henna. După, am avut posibilitatea să primesc henna direct din India și am început să exersez.
De regulă, persoanele care vor un „tatuaj” cu henna vin cu modelul iar eu îl ajustez după anatomia mâinii. Eu folosesc doar henna naturală, făcută de mine, cu ulei de levănțică, ulei de arbore de ceai și zahăr. – ne-a declarat Georgiana 

Important este de știut că cei din județul Neamț, care vor să-și facă un tatuaj și, mai nou, unul cu henna, găsesc la  13 ink tattoo un salon cu toate condițiile de igienă impuse.

Salonul se află pe strada Orientului, nr. 1B, Piatra-Neamț, iar informații suplimentare despre prețuri sau despre desene pot fi obținute la telefonul 0720.027.044 (Alex Nechita); (Facebook – Georgiana)

Vezi și S-a deschis primul și singurul salon de tatuaje autorizat din județul Neamț

Ce este Henna?

Henna este o plantă cultivată pentru colorantul obținut din frunzele uscate și zdrobite. Colorantul, numit și el „henna” are o culoare roșcat-maronie și este folosit la vopsirea părului, ca tatuaj și drept colorant industrial. În amestec cu alte ingrediente naturale, dupa o rețetă indiana, rezulta pasta de Henna. 

Aceasta pasta este aplicată sub forma unui desen decorativ pe corp, iar dupa un timp (cel puțin 3-4 ore) pasta este înlăturată și ștearsă pielea cu ulei, lăsând forma și culoarea desenului care a fost aplicat. Desenul ține până la 21 de zile, în funcție de cum este îngrijită zona pictată.

PUBLICITATE