Noul model Dacia Sentry, care va revoluționa industria auto românească

Designerul Ticarat Alexandru-Călin revoluționează industria auto românească, propunând modelul Dacia Sentry ”Dark Edition”.

Alexandru dezvăluie că mașina realizată digital este un sedan cu cinci locuri și propulsie electrică. Modelul futurist a primit o parte frontală agresivă. Grila este – așa cum este firesc pentru o mașină electrică – una închisă, flancată de faruri extrem de înguste. Blocurile optice integrează și prize de aer. Capota seamănă cu ceea ce știm de la muscle car-urile americane. Este masivă și prezintă nervuri proeminente, notează cei de la Promotor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Proiectul dacia Sentry măsoară 5.040 de milimetri în lungime și 1.907 milimetri în lățime, având o înălțime de 1.506 milimetri. Ampatamentul de 2.851 milimetri este similar cu cel al limuzinelor de clasă mare. Sunt dimensiuni care ar poziționa Dacia 1300 din viitor între BMW Seria 5 și BMW Seria 7 sau între Mercedes-Benz Clasa E și Mercedes-Benz Clasa S.

Până la această oră, singurul model electric plănuit de Dacia este cel care va avea la bază conceptul Dacia Spring, dezvăluit în această primăvară. Este vorba despre un mini-crossover care va juca rolul celui mai accesibil model cu emisii zero de pe piața europeană.

Prețul său de pornire nu va depăși 20.000 de euro. Cu bonusul oferit de Programul Rabla Plus, românii vor putea achiziționa prima Dacia electrică de serie din istoria brand-ului cu aproximativ 10.000 de euro. Cu siguranță, este imposibil ca Dacia Sentry, cu dotări din viitor, să fie atât de ieftină, conform promotor.ro

PUBLICITATE