Noua Secție Modulară ATI Piatra-Neamț primește pacienți

Începând de astăzi, 10 septembrie, Spitalului Modular ATI Piatra-Neamț primește pacienți.

Au fost luate autorizațiile de funcționare de la DSP și ISU, iar de astăzi sunt transferați pacienții din spital în noua construcție, ne-a declarat directorul Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că lucrările la construcția Spitalului Modular ATI Piatra-Neamț au fost terminate la sfârșitul lunii august. (vezi articol AICI)

Spitalul Modular ATI Piatra Neamț asigură spitalului județean o secție modernă de terapie intensivă, după ce vechea secție a ars în totalitate, în incendiul din noiembrie 2020.

Spitalul modular găzduiește 17 paturi de terapie intensivă, grupate în 3 saloane și o rezervă tip izolator pentru pacienții care au și alte boli contagioase.

Este dotat cu centrală de tratare a aerului (care asigură controlul calității, umidității și temperaturii aerului, precum și diferența de presiune între  zonele roșii și verzi, pentru a preveni răspândirea virusurilor și protejarea personalului), platformă de gaze medicale, sistem de alertă în caz de incendiu, sistem control acces, sistem nurse call etc.

https://www.stiri-neamt.ro/spitalul-modular-ati-piatra-neamt-e-gata-video/

PUBLICITATE