Noi precizări despre crima din Roznov. Victima cerea „taxă de protecție”


Un bodyguard (zis „Codiță”) din orașul Roznov a murit după ce a fost bătut cu bestialitate într-un bar din oraş în noaptea de duminică spre luni. Bărbatul se pare că a fost lovit cu o rangă peste picioare, însă cu toate acestea s-a urcat la volanul maşinii sale încercând să ajungă acasă, în comuna Borleşti. Pe drum, însă, i s-a făcut rău, a reuşit să tragă pe dreapta, după care a intrat în stop cardio-respirator. Deși nu se afla singur în mașină, prietenul acestuia nu a îngăduit să-l ajute și a plecat de la fața locului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În legătură cu ceea ce s-a întâmplat la Roznov duminică noaptea, Ioan Călin, administratorul localului „Blackout“ comunică următoarea declarație: „Am aflat în această dimineață de la Poliție despre tragicul incident petrecut în noaptea de 28 spre 29 august. Momentan sunt plecat din țară, în concediu, împreună cu familia. Regret ceea ce s-a întâmplat, dar vreau să precizez faptul că nu este pentru prima oară când persoana decedată a intrat în localul proprietatea mea în stare de ebrietate, deosebit de agresivă, creând conflicte și cerând bani angajaților și clienților. La sfârșitul acestei săptămâni, când mă voi reîntoarce în țară, voi merge la Poliție pentru a vedea despre ce este vorba și pentru a clarifica această situație și pentru a nu lăsa loc diverselor speculații care sunt vehiculate în momentul de față“, a declarat Ioan Călin, administratorul localului în care a avut loc incidentul.

Atât administratorul localului cât și persoanele care cunosc evenimentul susțin că victima „și-a căutat-o”. Iar agresorul l-ar fi lovit așa de tare, de frică să nu se ridice și să riposteze, tocmai din cauza agresivității cu care se manifesta victima. Barmanița nici nu a avut curajul să sune la poliție, mai ales după ce l-au văzut cum a ieșit în viață și s-a suit la volan.

Cert este că „taxele de protecție” sau „reglările de conturi” din orașul Roznov ar trebui să fie, după această crimă, mai atent supravegheate de polițiști.

Vezi și Primele informații oficiale după crima de la Roznov. Video

Dan Mihail B.
PUBLICITATE