Noi măsuri: Se închid restaurantele, cafenelele și barurile! Se suspendă evenimentele

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat în această seară că se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturi alcoolice, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice din interiorul sau exteriorul locației

Este permisă organizarea activităților de comercializare a produselor alimentare și băuturilor alcoolice care nu presupun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop precum cele de tip drive-in, room service sau livrare la client.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O altă măsură anunțată este suspendarea tuturor activităților culturale, religioase, artistice, sportive, realizate în spații închise.

„Interzice organizarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane în spații deschise. Organizatorii evenimentelor ce presupun participare a maximum 100 de persoane sunt obligați să asigure distanța de minimum 1 metru între participanți. Suspendarea tuturor activităților culturale, religioase, artistice, sportive, realizate în spații închise. – au mai transmis autoritățile.

PUBLICITATE