Noi date și imagini după ce un bărbat s-a aruncat în aer într-un apartament din Piatra-Neamț (FOTO)

O explozie a avut loc astăzi la un apartament din Piatra-Neamț după ce un bărbat a vrut să sară în aer cu tot cu copilul lui. (vezi articolul AICI)

Potrivit bzi.ro, bărbatul a dat mai multe mesaje paginii de Facebook BZI.RO în care îşi spunea spunea nemulţumirile despre acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ultimul mesaj publicat de acesta a scris că este dispus să recurgă la orice gest doar pentru a nu ceda copilul.

Acum de Duminică m-am izolat în casa cu fiul meu pentru a-mi cere DREPTATEA. ASTĂZI ESTE ULTIMA MASĂ PENTRU CARE MAI AM CEVA SĂ ÎI DAU. AM FOST SUNAT DE LA POLIŢIE SĂ IES AFARĂ ,NU POT FACE ACEST LUCRU DEOARECE SĂ TRECUT DE PRAGUL PSIHOLOGIC DE DIALOG ŞI ONCREDERE
NU VREAU DE CÂT DREPTATE.

Am ajuns la capătul răbdării ca om. Dacă vor încerca să intre ,trebuie să recurg la ce nu vreau să fac ! se arată în mesajul dat sursei citate.

Se pare că bărbatul îl ţinea pe băiat de mai multe zile în casă. Acesta şi-a exprimat intenţia de a arunca tot blocul în aer dacă nu i se va face dreptate.

Reporterii bzi.ro au vorbit cu acesta încercând să îl convingă să nu recurgă la acest gest, ulterior aceştia au sunat la Purtătorul de Cuvânt al IPJ Neamț.

Oamenii legii au intrat peste bărbat dar acesta deja apucase să dea foc la una dintre butelii. Ca urmare a acestui lucru, în apartamentul cu pricina s-a produs o explozie.

Explozie într-un apartament din Piatra-Neamț. A vrut să sară în aer cu tot cu copil (FOTO)

PUBLICITATE